Cashless betaaloplossing

Pay Systems beschikt over groot aantal Points of Sales (POS), die uitermate geschikt zijn voor zowel in- als outdoor evenementen.
Met deze eenvoudig te bedienen POS met geïntegreerde PIN-module creëren we een razendsnel (contactloos) afrekenproces voor iedere festivalbezoeker en voorzien daarbij in de gewenste informatiebehoefte voor opdrachtgever en haar horecapartijen.

Realtime data

Gebruiksvriendelijk

Bewezen software

ONZE POINTS OF SALES

Onze weer-/waterbestendige en solide POS’en beschikken over een gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van een geïntegreerde, compacte betaalmodule. Naast de gebruikelijke debit- en credit betaalkaarten, accepteert onze Point of Sale ook zogenaamde Closed Loop-betaalkaarten. Niet alleen bezoekers kunnen cash opwaarderen op een betaalkaart, maar een dergelijke kaart is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld crew, sponsoren, genodigden etc.

REALTIME DATA

Door middel van realtime data heb je als organisator direct een helder overzicht van alle belangrijke parameters. Denk hierbij niet alleen aan de verkoopresultaten (per POS), maar creëer ook inzicht op productniveau (per locatie) tijdens een specifiek geselecteerde periode.

Meer weten? Wij horen graag van u.